ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Οι καθηγητές της διεύθυνσης σπουδών του φροντιστηρίου μας αυτοπαρουσιάζονται:


ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκα το 1962 στην Αθήνα και μεγάλωσα στις γειτονιές της Ακαδημίας Πλάτωνος, του Κολωνού και του Μεταξουργείου.
Είμαι παντρεμένος με την Ελένη και έχω μια κόρη, την Eλλη.
Σπούδασα στο οικονομικό τμήμα της ΑΣΟΕΕ και ως φοιτητής παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών. Από το 1988 έως το 1993 εργάστηκα ως χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος στη Nationale Nederladen.
Από το 1993 ασχολούμαι αποκλειστικά με την εκπαίδευση διδάσκοντας Οικονομία και Διοίκηση .Έχω συνεργαστεί με φροντιστήρια στον Κορυδαλλό, στα Σεπόλια, στη Δάφνη και τους Άγιους Ανάργυρους αλλά οι μακροχρόνιες συνεργασίες μου είναι με την Ακτίνα στα Πετράλωνα, την Πρόταση στο Γαλάτσι και το Σχήμα στην Καλλιθέα.
Μου αρέσουν τα ταξίδια, το διάβασμα, η μουσική και το θέατρο.


ΛΕΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γεννήθηκα το 1964 στον Πειραιά και έζησα στην Καλλιθέα μέχρι το 1985.
Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική και ζω στο κέντρο της Αθήνας.
Ως μαθητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φοίτησα στην Ιωνίδειο πρότυπο σχολή του Πειραιά και μετά ως φοιτητής στο Εθνικό και Καποδιστρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Φυσικής.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών εργάστηκα στο πρόγραμμα του CERN για την ανακάλυψη των ενδιάμεσων διανυσματικών μποζονίων, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκα με την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων Φυσικής. Για ένα έτος έζησα στο Παρίσι όπου ασχολήθηκα με γραμματειακή υποστήριξη (κυρίως μετάφραση) και ένα μήνα στο Gigondas (Vaucluse) για την αναστήλωση ενός πύργου του 11ου αιώνα.
Από το τέλος του 1991 και μετά, οπότε επέστρεψα στην Ελλάδα εργάστηκα αποκλειστικά σε φροντιστήρια Μ.Ε. στην Καλλιθέα, τα Πετράλωνα, την Αγία Παρασκευή και το κέντρο της Αθήνας διδάσκοντας Φυσική. Οι πλέον μακροχρόνιες συνεργασίες μου είναι με την Ακτίνα στα Πετράλωνα και το Σύγχρονο Αγίας Παρασκευής.
Μου αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες, το θέατρο, τα ταξίδια και το κολύμπι.


ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα και έζησα στον Κολωνό μέχρι το 2009.
Είμαι παντρεμένος με την μαθηματικό Νικολουδάκη Στέλλα και έχω δύο παιδία, την Έλενα και τον Νάσο.
Αποφοίτησα από το 52ο Λύκειο Αθηνών και σπούδασα στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με το πέρας των σπουδών μου συνέχισα την ερευνητικού μου δραστηριότητα στην Αμερική σε συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α και το Naval postgraduate school.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2005, αφιερώθηκα στο χώρο της εκπαίδευσης συνεργαζόμενος με την Ελληνογαλλική σχολή Ουρσουλίνων, την Λακωνική Σχολή καθώς και με αρκετά φροντιστήρια του Κολωνού, του Ηρακλείου και της Κυψέλης, έχοντας την πιο μακροχρόνια συνεργασία με την Πρόταση Γαλατσίου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στην σελίδα μας στο Facebook, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας: "Καλή σχολική χρονιά!" και διεκδικήστε μια ολόκληρη χρονιά στο φροντιστήριό μας εντελώς δωρεάν!

Επιτυχόντες 2018

Όλα τα ονόματα των Επιτυχόντων 2018 του Φροντιστηρίου μας.

Βάσεις Πανελλαδικών 2018 και Συγκριτικά Βάσεων

Online Ενημέρωση Γονέων


Σύντομα σ' αυτή τη θέση
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι